Wij maken van al jouw evenementen een Absolute succes

curved orange top
Top left Bottom left Bottom right Top right Center Top left Bottom left Bottom right Top right Center

Of je nu een bedrijfsgala, een privéfeest of een grootschalig festival organiseert, AbsoluteCREW is er om je event te voorzien van een uitzonderlijke, energieke CREW. Wij leveren vakkundig en gepassioneerd personeel voor allerlei soorten evenementen in heel Vlaanderen, Brussel èn net over de Nederlandse grens.

Neem nu contact met ons op om te bespreken hoe we samen al je evenementen tot leven brengen.

Contact informatie

whatsapp  +32 498 55 00 33                 

outlook   planning@absolutecrew.be

office-address   Tondelierlaan 66, 9000 Gent

Leer onze CREW beter kennen en volg ons op sociale media.              

Instagram Facebook LinkedIn

Naam
Bedrijfsnaam
BTW-nummer
Email
Onderwerp
Telefoonnummer
Bericht
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kom voor CREW werken!

Ben je klaar om deel uit te maken van onze AbsoluteCREW familie als flexi-jobber of jobstudent?

Veel gestelde vragen over een samenwerking met AbsoluteCREW

We bieden een breed scala aan personeelsoplossingen, waaronder hosts en hostessen, bartendingservices, nightlife CREW, promotieteams voor merken, horecapersoneel, keukenhulpen, parkeerwachters en podiummedewerkers. We kunnen onze diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van uw evenement.

Onze uitgebreide trainingsprogramma's zorgen ervoor dat elk lid van onze CREW goed is voorbereid om verschillende evenementscenario's te hanteren. Bovendien zorgen onze CREW-leaders ervoor dat iedereen goed geïnformeerd en volledig voorbereid is op elk evenement.

Absoluut; we begrijpen het belang van merkzichtbaarheid en dragen graag uniformen met jouw merklogo om te helpen met brand awareness tijdens het evenement. Onze CREW is jouw CREW.

Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Ons grote en flexibele team stelt ons in staat om last-minute personeelsbehoeften op te vangen, ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt, zelfs wanneer er onverwachte uitdagingen ontstaan. Wij garanderen personeelsoplossingen voor evenementen binnen 24 uur.

We bieden verschillende handige betalingsopties, waaronder bankoverschrijving, creditcard en online betalingen. Facturen worden na het evenement verzonden en we bieden transparante facturering zonder verborgen kosten.

Klaar om onze CREW in te huren voor al jouw evenementen in België?

Neem gerust contact met ons op voor aanvullende vragen of om een offerte op maat te ontvangen voor jouw evenement. We bieden de personeelsoplossingen om van al jouw evenementen een Absolute succes te 
maken en werken graag met je samen!