Het verhaal voor AbsoluteCREW

curved orange top
Gallery 1 Gallery 2 Gallery 3 Gallery 4 Gallery 5 Gallery 6 Evolving into absoluteCREW The story behind absoluteCREW The Story Behind AbsoluteCREW The Story Behind AbsoluteCREW Gallery 5 Gallery 6

Stilzitten is zeker geen optie voor onze oprichter Cédric. Zijn gedrevenheid leidde ertoe dat hij al snel op zoek ging naar een extra job als flexi-jobber om zijn kennis en netwerk te verruimen. Vanaf dat moment werden de eerste zaadjes geplant. Enthousiast is Cédric dagelijks, via verschillende uitzendkantoren, gaan bijklussen in de evenementensector. Hospitality werd direct zijn ding en dit smaakte naar meer.

De COVID-pandemie raakte de hele wereld en resette zijn workflow, die al een echte verslaving geworden was. De eerste golf van Covid ging voorbij en de horecasector schreeuwde om hulp. En die kwam! YAWS – You Ask, We Serve. werd opgericht om de personeelstekorten in de evenementensector aan te pakken.

Evolving Into AbsoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW The story behind absoluteCREW Evolving into absoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW Evolving Into AbsoluteCREW

De lancering van AbsoluteCREW

Wat klein begon, mocht zeker niet klein blijven. Vol enthousiasme besloot Cédric zich volledig op YAWS te richten om hier iets succesvol van te maken. Tijdens zijn zoektocht naar opportuniteiten ontmoette hij Glenn Hoorelbeke en Jens Sys, trotse oprichters van AbsoluteYOU, onderdeel van de AM-Group.

Deze samenwerking met de "HR-Family Builder" resulteerde in de transformatie van YAWS naar AbsoluteCREW, gelanceerd op 15 februari 2022.

Dit horeca en evenementen uitzendbureau groeide uit tot een familie van 400 getrainde flexi-jobbers en jobstudenten in Oost- en West-Vlaanderen en maakt zich klaar om uit te bereiden naar heel Vlaanderen.

Maak kennis met de kracht achter AbsoluteCREW

Samen met onze geweldige CREW-leaders vormen wij de kracht achter ons uitzendbureau voor event personeel.
Cédric Ongena
Stefanie Vanderplaetsen
Yana
Absoluteyou

You ask, we serve

Ons motto is eenvoudig: 'You ask, we serve.' We zijn er trots op dat we flexibel en veelzijdig zijn, met als doel snel te kunnen schakelen en diensten te leveren die zijn afgestemd op de behoeften van jou als klant.

Of je nu op zoek bent naar horecapersoneel, barmedewerkers, keukenhulpen, parkeerwachters of zelfs mascottes voor je evenement, bij ons zit je goed. Geen aanvraag is te groot of te klein voor AbsoluteCREW.