Wie wij zoeken voor onze event CREW

curved orange top
Students and Flexi-jobbers
Passionate and energetic individuals
Those with a strong work ethic and professionalism
Team players who can also excel independently
Excellent communication skills
Prior experience in the hospitality

Wat AbsoluteCREW jou te bieden heeft

You ask, we serve - our high-quality services

You ask, we serve - our high-quality services (mobile and tab show)

Nu is het jouw beurt om te stralen als CREW-member

Ben je enthousiast geworden om deel uit te maken van onze CREW familie? Registreer je nu via onze app en krijg toegang tot al onze evenementen. Zodra je je hebt geregistreerd, zal je uitgenodigd worden op één van onze trainingen. We vragen je ook om ervoor te zorgen dat WhatsApp is geïnstalleerd op je telefoon, zodat je overal van op de hoogte blijft. Vanaf dat moment ligt alles in jouw handen en kun je beginnen!

Registreer je nu

Veel gestelde vragen over werken voor AbsoluteCREW

Een flexi-job biedt een unieke werkstructuur, speciaal voor mensen die al ergens in dienst zijn of van hun pensioen genieten. Hiermee kun je extra werk aannemen zonder beperkingen, wat een fantastische manier is om je inkomen aan te vullen onder gunstige voorwaarden. Let op: je moet in de afgelopen drie kwartalen minimaal 4/5e hebben gewerkt als werknemer bij een Belgisch bedrijf om in aanmerking te komen voor een flexi-job. Meer informatie.

Ons kantoor bevindt zich in Gent. De evenementen waarvoor we personeel leveren bevinden zich door heel Vlaanderen. Luxe restaurants, hotels, bedrijfsevenementen, festivals en feesten … Je vindt ons overal terug. Daarnaast bieden we onze diensten aan in onze buurlanden zoals Frankrijk en Nederland.

Zeker! Je kunt je beschikbaarheid aangeven en de evenementen kiezen waarin je geïnteresseerd bent via onze app.

Combineer je je hoofdberoep met een flexi-job? Dan moet je sinds 1 januari 2024 rekening houden met een inkomensplafond: wanneer je met je flexi-job meer verdient dan € 12.000 per jaar, betaal je voortaan extra belastingen. Werk je tijdens je pensioen als flexi? Dan zijn er in principe geen beperkingen, tenzij je de wettelijke pensioenleeftijd nog niet bereikt hebt.

De inkomsten waarmee je de € 12.000 overschrijdt, worden belast aan een progressief tarief. Dat betekent dat het gemiddelde belastingtarief hoger worden naarmate je inkomen stijgt. Hoe meer je het inkomensplafond overschrijdt, hoe meer belastingen je dus zal betalen. Voor gepensioneerden die de wettelijke pensioenleeftijd nog niet bereikt hebben, worden de inkomsten uit flexi-jobs beperkt tot maximum € 7.190 bruto per jaar. Van de huidige drempel van € 9.236 bruto per jaar mag dus maximaal € 7.190 bruto bestaan uit inkomsten uit flexi-jobs. Zo wil de regering vermijden dat iemand zou kiezen voor een vervroegd wettelijk pensioen om vervolgens bij te verdienen met een flexi-job.

Absoluut, je kunt meerdere flexi-jobs tegelijk hebben. Hou enkel rekening met het plafond van €12.000 per jaar. Dit plafond geldt niet voor gepensioneerden.

Zeker! We hebben verschillende CREW-leden die hun hoofd inkomen verdienen als leraar of kinderopvangmedewerker. We waarderen hun creativiteit en constante positiviteit zeer.

Als student kun je tot 600 uur per jaar werken met verminderde sociale bijdragen. Dit komt ongeveer neer op 78,9 volledige werkdagen van 7,6 uur elk. In deze rol betaal je slechts 2,71% solidariteitsbijdrage van je brutoloon. Meer informatie.

Betalingen voor werk dat de vorige week is voltooid, worden elke vrijdag verwerkt via onze salarispartner AbsoluteYOU, met behulp van onze app.

De zondagstoelage bedraagt €2/uur (voor de eerste 6 werkuren).

De nachttoelage bedraagt €1,5315/uur.

De kleding- en wasvergoeding bedraagt €4,16 /dag

Bus- en treintickets of parkeerkosten worden vergoed wanneer je je ontvangstbewijs uploadt in de App.

  • Klassiek hemd: voorzie een wit en zwart klassiek hemd met lange mouwen. Deze kan je op kantoor altijd aankopen.
  • Zwartgeklede broek: dit is een kostuumbroek. Geen jeans of legging/training!
  • Schoenen: standaard zwartgeklede schoenen mat of blinkend. Soms staat in onze app een andere dresscode zoals sneakers.
  • Attributen: je dient altijd een sommelier bij te hebben samen met je serveerhandschoentjes die je tijdens de opleiding krijgt.

Wat onze CREW-members over ons zeggen

Gilles
quotation mark

Super aangename gedisciplineerde team, van jouw collega’s worden jouw vrienden, het is altijd een plezier om mee samen te werken. Wil je een nieuwe job in horeca? Kijk dan niet verder dan AbsoluteCREW!

Gilles


Do Delporte
quotation mark

Top team! Leuke en diverse jobs. Van prive feesten tot massa events. Aangename werksfeer ❤️

Do Delporte


Nancy Cabuy
quotation mark

Professionele aanpak, vlotte werking, correcte verloning, superleuke opdrachten op unieke locaties. Top!

Nancy Cabuy


Jimmy
quotation mark

Ik kan AbsoluteCREW aanbevelen zowel voor werknemers als voor klanten.  Hele professionele werking, zowel van het bedrijf zelf, als van de mensen die er werken, leuke sfeer en steeds met de glimlach 🙂

Jimmy Eecloo


Kyana Bruynings
quotation mark

🙂Toen AbsoluteCREW ontpopte werd dit gewoon echt mijn 2e leven. Een leven waarin je zoveel nieuwe prachtige mensen leert kennen, op unieke locaties komt en zoveel uren samenwerkt dat je omdenduur lief en leed deelt met elkaar. Want ook buiten CREW ontstaan er mooie vriendschappen. Het is een bedrijf die opgericht is met zoveel liefde en kracht dat die liefde ervoor zorgt dat AbsoluteCREW 1 crewfamilie is geworden en dat iedereen welkom is!

Kyana Bruynings


Marieke Dombrecht
quotation mark

Ik heb al op unieke locaties mogen werken, toffe collega´s ontmoet en al heel wat levenservaring bij 😆. Door het gebruik van de handige app met duidelijke omschrijving van werkuren en locatie kan ik mijn flexi werk ideaal combineren met mijn vaste job. Cedric en Stephanie investeren in hun crew, en dat merk je ook aan de kwaliteit van geleverd werk.👌

Marieke Dombrecht


Kimberly Vk
quotation mark

Bij AbsoluteCREW wordt ingezet op topevents, gezellige familiale sfeer en het constant bijsturen van de service. Respectvolle werkgever met oog voor klant en personeel ⭐️

Kimberly Vk


Chantal Lanssens
quotation mark

Dit is een fantastisch uitzendbureau voor zowel jobstudenten als mensen die nog flexi jobs willen en kunnen doen in de horeca. Ik ben 65+ en ga met plezier nog her en der mijn handen uit de mouw steken, zowel huwelijksfeesten als babyborrels, verjaardagen, enz… Aangename sfeer en toffe collega's 👍

Chantal LanssensKlaar om opgenomen te worden in onze AbsoluteCREW familie?

We kijken er naar uit dat jij deel wordt van onze CREW. Zet vandaag nog de eerste stap door een 
account aan te maken op onze App. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

 

Start hier